Werken bij

Straatman Koster advocaten

Word onderdeel van het leukste legal team in de wereld van het vastgoedrecht! Bij ons werk je in de top van de markt. Bekijk onze vacatures voor advocaten, advocaat-stagiaires en medewerkers secretariële ondersteuning.

Werken Bij

Aan de slag als advocaat(-stagiair)

Ben je gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden binnen onze niche? Bij ons ontwikkel je je verder door op hoog niveau te werken voor vooraanstaande cliënten met interessante dossiers. Je opereert zelfstandig en voelt je betrokken bij je cliënten met wie je in direct contact staat - of het nu om kleine of om grote projecten gaat.

Bij ons krijg je volop kansen. Niet alleen om voor mooie cliënten en projecten te werken, maar ook om te leren. Wij investeren graag in onze mensen. Zij zijn onze toekomst. Zo kun je verdiepende opleidingen volgen, zoals een Grotius-specialisatieopleiding.

Aan de slag als student-stagiair

Nieuwsgierig naar de praktijk in een nichekantoor? Aantoonbaar affiniteit met het omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht of ander rechtsgebied binnen het vastgoedrecht? Ben je enthousiast, proactief en heb je uitstekende studieresultaten? Dan komen we graag met jou in contact.

De duur van de student-stage is in beginsel twee maanden. Gedurende die periode krijg je een kijkje in de keuken van ons kantoor en ondersteun je de advocaten bij hun werkzaamheden.

Aan de slag als legal assistant

Je weet als geen ander hoe je moet samenwerken en hoe je toegevoegde waarde kunt creëren. Je bent gewend onafhankelijk te werken en neemt graag initiatieven om zo maximale support te leveren. Je bent er voor de advocaten voor wie je werkt, maar ook voor je collega’s. Je opent deuren door een gezonde dosis humor en tact.

Opleidingsniveau

We verwachten dat je een opleiding hebt gedaan op minimaal havo/mbo+-niveau. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring als legal assistent op een advocatenkantoor. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Vacatures