Over

ons

Als nichekantoor is Straatman Koster advocaten gespecialiseerd in het vastgoedrecht, het aanbestedingsrecht en omgevingsrecht in de ruimste zin van het woord. Ons team van advocaten opereert in de top van de markt. 

Over Ons

Straatman Koster advocaten is in 2006 opgericht door Thijs Straatman en Wilfried Koster, beiden afkomstig van Houthoff. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een team van meer dan 25 advocaten.

Inventief

De huidige markt vraagt om flexibiliteit en inventiviteit om projecten doorgang te laten vinden. Als hooggespecialiseerd advocatenkantoor kunnen wij u als geen ander van dienst zijn.

Onze interesse gaat verder dan louter het juridisch spectrum en de kennis en ervaring van onze advocaten reikt verder dan de vastgoedsector alleen; wij bedienen cliënten in uiteenlopende sectoren.

Grote betrokkenheid

Gedegen, snel, betrokken en een no-nonsense mentaliteit: dat typeert onze manier van werken. U hebt bij ons altijd dezelfde contactpersoon. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u zeer snel en efficiënt ondersteunen, tegen een scherp tarief. Wij behartigen uw belangen alsof het onze eigen belangen zijn en denken actief met u mee om uw project een stap verder te brengen. Complexe zaken worden voor u inzichtelijk gemaakt.

Awards