Disclaimer

Alle informatie op deze website is uitsluitend voor algemeen gebruik en kan niet worden beschouwd als advies. U kunt hieraan dan ook geen rechten ontlenen. Voor eventuele schade ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website is Straatman Koster advocaten B.V. op geen enkele wijze aansprakelijk.

De rechten met betrekking tot de content van deze website bestaande uit onder meer, maar niet beperkt tot: blogs, publicaties en andere teksten, foto's, logo's en andere grafische beelden, behoren toe aan Straatman Koster advocaten B.V., daaronder begrepen auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom.

Behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van Straatman Koster advocaten B.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van enige content van deze website.

Straatman Koster advocaten B.V. waardeert het wanneer u teruglinkt naar deze website. U dient dan direct naar de homepage www.straatmankoster.nl terug te linken of naar één van onze advocaten.

Teruglinken naar andere pagina's van deze website is toegestaan, maar uitsluitend na overleg en met de voorafgaande schriftelijke toestemming van Straatman Koster advocaten B.V.