Lisa

van

Dolen

Lisa is gespecialiseerd op het gebied van huurrecht en het aan het vastgoed gerelateerde verbintenissenrecht. In haar praktijk adviseert en procedeert Lisa onder andere namens beleggers, gemeenten, ontwikkelaars, beheerders, corporaties en retailers over huurrechtelijke onderwerpen zoals de kwalificatie van (huur)overeenkomsten, gebreken, opleveringen, renovaties en herontwikkelingen, huurprijsaanpassingen en huurbeëindigingen.

Daarnaast adviseert zij bij het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten, gebruiksovereenkomsten en gemengde overeenkomsten en adviseert zij partijen bij vastgoedtransacties.

Lisa heeft in 2016 de master Arbeidsrecht (cum laude) en de master Civiel recht aan de Universiteit Leiden afgerond. Zij is sinds november 2016 werkzaam als advocaat en heeft bij zowel Houthoff als BarentsKrans op de praktijkgroep Vastgoed gewerkt. Sinds 1 januari 2022 werkt Lisa bij Straatman Koster advocaten.

Lisa is lid van de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ) en aspirant-lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Zij volgt de specialisatieopleiding van de VHA.  

Praktijkgebieden