Lidwien

Kruidenier

Lidwien is gespecialiseerd in projectontwikkeling en contractenrecht. Vanaf het begin van haar loopbaan heeft zij zich toegespitst op het schrijven en beoordelen van uiteenlopende contracten.

In haar praktijk houdt Lidwien zich met name bezig met het opstellen en beoordelen van (grootschalige) gebieds- en projectontwikkeling gerelateerde contracten en het begeleiden van de onderhandelingsprocessen. Zij werkt voor ontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en beleggers.

Lidwien studeerde Nederlands recht (civiel recht en ondernemingsrecht) aan de Universiteit Leiden. Tevens heeft zij de Grotius specialisatieopleidingen Nationaal en Internationaal Contracteren (cum laude), Algemeen Bestuursrecht en Informaticarecht (cum laude) afgerond.

Lidwien is haar loopbaan in de advocatuur begonnen bij NautaDutilh. Vervolgens was zij als advocaat werkzaam bij Loyens & Loeff. Daarna heeft zij ervaring opgedaan binnen een politiek-bestuurlijke omgeving en als advocaat in dienstbetrekking gewerkt bij een grote gemeente (G4). Sinds 2021 werkt Lidwien bij Straatman Koster advocaten.

Praktijkgebieden