Angela

Minderhoud

Angela is gespecialiseerd in het adviseren en oplossen van (dreigende) geschillen en het opstellen en beoordelen van contracten op het gebied van bouw- en vastgoedrecht (vastgoed / industrie / infra / (wind)energie / water).

Haar cliënten bestaan uit grote ontwikkelaars, aannemers, investeerders, industriële bedrijven, gemeentes, woningcorporaties, architecten, constructeurs, ingenieursbureaus en andere adviseurs. Angela staat hen geregeld bij in procedures voor de rechtbank, het gerechtshof, de Raad van Arbitrage voor de Bouw of het Nederlands Arbitrage Instituut.

Angela is in 2005 afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2006 heeft zij aan de Florida State University gestudeerd en in 2007 haar studie Nederlands recht afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Nadien heeft Angela bijna 7 jaar als advocaat op de sectie Dispute Resolution bij Houthoff in Rotterdam gewerkt. Sinds 1 maart 2014 is zij als advocaat aan Straatman Koster verbonden en met ingang van 1 januari 2018 als partner Bouw en Vastgoedrecht.

Angela is al vier jaar op een rij door internationaal onderzoeksbureau Legal500 uitgeroepen tot Next Generation Partner, practice area Construction Netherlands. Het bouwrechtteam van Straatman Koster advocaten waartoe zij behoort is door Legal500 geranked in Tier 2.

Praktijkgebieden